top of page

Over

CELINE & FRANCOIS - WAARDEN, EEN PASSIE

IMG20220709140435.jpg

Lang voordat de nieuwe familiemode tijdens de opsluiting verscheen, waren we al grote fans van "Home made" en "lekker". 

Na haar bakkerslessen vond Céline het leuk om haar creaties te delen en te introduceren aan de mensen om haar heen. Elke keer was de feedback over de kwaliteit van de producten ondubbelzinnig en nam de vraag alleen maar toe. François bracht geleidelijk zijn hulp bij de productie om te voldoen aan de smaakwensen van steeds hongerigere vrienden! 

  

Op basis van deze ervaring stellen we vast dat er een klantenkring is die prioriteit wil geven aan de kwaliteit van een product ten koste van de consumptiegewoonten "helemaal, onmiddellijk", gedicteerd door massadistributie. Dus we beginnen aan het avontuur, bouwen onze werkplaats en baren "Eviga". 

  

Al onze bakkerijproducten worden ter plaatse met de hand gemaakt. 
 

En ja, twee geweren kunnen twee verschillende vormen hebben! 😉 

 

Om de versheid en kwaliteit van onze producten te garanderen, hebben we ervoor gekozen om onze productie alleen op bestelling te verkopen.  Anderzijds hechten we veel belang aan de herkomst van onze producten en selecteren we onze partners met grote zorg.  Wij werken onder andere met biologische bloem van boerderij Corioule in Assesse. Onze criteria zijn kwaliteit en lokale oorsprong! 

bottom of page